Error message

  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in taxonomy_menu_trails_init() (line 102 of /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3190 of /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 127 of /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/common.inc).

Meld je aan bij Scooterbelang en maak kans op 4 nummers ScooterXpress

Ben je scooterrijder en nieuw op deze website? Neem maar een kijkje!

Wat is Scooterbelang? Scooterbelang is een stichting die opkomt voor jouw belangen als scooterrijder. Waarom? Omdat er tot nu toe geen organisatie was die dat voor jullie deed. Velen van ons kennen wel situaties waarbij geen rekening is gehouden met de scooterrijder. Zo kom je de vreemdste verkeersituaties tegen, bebording die niet klopt, onveilige plekken, enz. Wij willen hier iets aan doen. Help ons daarbij en sluit je bij ons aan. Daarmee geef je ons en 1,1 miljoen scooterrijders een stem! 

Meld je aan bij Scooterbelang! Want hoe meer scooterrijders zich registreren, hoe meer wij voor jullie kunnen betekenen!

MELD JE HIER AAN

​Regelmatig wordt de scooter en de scooterrijder (bewust) in een kwaad daglicht gezet. Wat men vergeet is dat 80% van de scooterrijders boven de 25 jaar is en de scooter met name gebruikt voor woon-werkverkeer (en school) of in de vrije tijd (denk aan het vervoer naar sportvereniging of hobbyclub). De meeste scooterrijders gebruiken de scooter mede als mobiliteitsoplossing. Zij bezitten naast de scooter een auto (voor de lange afstanden), een fiets, en maken gebruik van het openbaar vervoer. Zij gebruiken de scooter wanneer dit het beste uitkomt. 

Helaas wordt de scooter weggezet als een vervuilend monster. Onderzoek heeft uitgewezen dat de moderne 4-takt scooters voldoen aan de wettelijk gestelde normen. Natuurlijk kunnen hier ook zaken verbeterd worden. Hier wordt door de branche hard aan gewerkt.

Helaas vinden er nog te veel ongelukken plaats met scooters. Vaak wordt direct en onterecht aangegeven dat het ongeluk de schuld van de scooterrijder is. Onderzoek heeft echter uitgewezen dat het grootste deel (44%) eenzijdige ongelukken betreft (je veroorzaakt het ongeluk zelf zonder in aanraking te komen met andere weggebruikers). 23% Betreft ongevallen van scooters, veroorzakt door automoblisten die niet goed hebben gekeken of geen voorrang hebben verleend. Er wordt dan al snel geroepen het zal wel de schuld van de scooterrijder zijn. Natuurlijk kunnen we niet ontkennen dat er scooterrijders zijn die de regels aan hun laars lappen. Maar die tref je bij alle verkeersgroepen aan! Moet je daar alle scooterrijders op afrekenen? Nee toch! 

Help ons in ons werk om de veiligheid voor de scooterrijder te verbeteren en te werken aan e beeld van de scooterrijder. Daarvoor hebben we je aanmelding en steun hard nodig!

De ScooterXpress actie loopt wekelijks van maandag tot en met zondag! Als je gewonnen hebt, krijg je van ons een email die wij cc ook naar ScooterXpress sturen.

De week winnaars zijn:

Week 40 – fredkroon

Week 41 – Harrie Junggeburth

Week 42 – Perryvdp

Week 43 – Lisette Doornekamp

Week 44 – Tjerk

Week 45 – Gruiterman

Week 46 – Henri Peters

Week 47 – Brian Van Breda

Week 48 – Peterbon

Week 49 – Cor Sandburg

Week 50 – Gaya

Week 51 – Verhoeven

Week 52 –  Timo Groeneboom

 

 

2014

Week 01 – Erwin

Week 02 – Superscooter

Week 03 –

Week 04 –

Week 05 –

Week 06 –