Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in taxonomy_menu_trails_init() (regel 102 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3190 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 127 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/common.inc).

Aanstaand weekend: Piaggio Motorscooter Demoride bij Motoport-Rotterdam

Evenement
Datum: 
zaterdag, juni 14, 2014 - 17:30
  • Wegens succes ook extra Demoride dag op 21 juni bij Motoport Leeuwarden
  • Motoport-klanten kunnen kennismaken met Vespa en Piaggio motorscooters met auto- of motorrijbewijs
  • Volop mogelijkheid tot testrijden: Piaggio MP3 inclusief instructie, Piaggio X10 500, MP3 500 ABS Business, MP3 500 ABS Sport en Vespa GTS 300
  • Motoport Rotterdam zaterdag en zondag geopend

Breda, 10 juni 2014 – Bij Motoport in Rotterdam kan komend weekend (zaterdag 14 en zondag 15 juni) twee dagen lang uitgebreid getest worden tijdens de Piaggio Motorscooter Demoride. En wegens succes geprolongeerd: ook op 21 juni opent Motoport Leeuwarden weer de voordeur voor een extra Demoride dag. Automobilisten en motorrijders hebben in Rotterdam en Leeuwarden de mogelijkheid om een testrit te maken met één van de vele modellen uit het Piaggio-programma, zoals de Piaggio MP3 LT en de Piaggio X10 500. Maar ook Vespa is van de partij met de opvallende Vespa GTS 300. Michael Ras van Piaggio Benelux; "Een bezoek aan Motoport Rotterdam is komend weekend extra aantrekkelijk omdat tevens de MP3 500 ABS Business en de nieuwe MP3 500 ABS Sport klaar staan voor testritten."

De MP3 heeft de markt 'opengebroken' voor automobilisten die gebruik willen en kunnen maken van de specifieke eigenschappen van deze motorscooter. Nogmaals Ras: "Door een uitgebreide proefrit en de instructie door een speciale MP3-instructeur zullen automobilisten overtuigd raken van de vele voordelen van de motorscooters van Piaggio en Vespa. Dit met het oog op de gewijzigde rijbewijsregelgeving die het rijden van een motorscooter een stuk aantrekkelijker en bereikbaarder heeft gemaakt. Zo kan de MP3 LT ook als dagelijks vervoersmiddel door automobilisten worden gebruikt."

Komend weekend staat Motoport Rotterdam helemaal in het teken van de motorscooters van Piaggio en Vespa, om automobilisten en motorrijders te informeren over de vele voordelen van de MP3 LT. Ook de andere motorscootermodellen van Piaggio en Vespa komen uiteraard aan bod, waarvan er diverse ook met enkel het nieuwe A1 of A2 motorrijbewijs bestuurd mogen worden.

Motoport Rotterdam en Motoport Leeuwarden (21 juni) zetten tijdens de Motorscooter Demoride Dagen motorscooters van Piaggio en Vespa in om er op dynamische wijze kennis mee te maken, variërend van de praktische en comfortabele MP3 LT, de krachtige Piaggio X10 500 en de stijlvolle, hippe Vespa GTS 300 tot de MP3 500 ABS Business en MP3 500 ABS Sport. Bezoekers kunnen indien gewenst de assistentie inroepen van een speciale MP3-instructeur, die proefritkandidaten letterlijk en figuurlijk veilig op weg zal helpen. Ook zal hij op gezette tijden een korte presentatie geven over de rijeigenschappen van de Piaggio MP3.

Het is aan te raden om op voorhand een demosessie te reserveren via de websites van Motoport Rotterdam of Motorport Leeuwarden.

14-15 juni - Motoport Rotterdam - www.motoportrotterdam.nl
21 juni - Motoport Leeuwarden - www.motoportleeuwarden.nl

MP3-voorlichting door instructeur
Bezoekers van de PiaggioMotorscooter Demoride kunnen zich bij de twee Motoport-vestigingen op deze dagen tussen 10.00-12.00 uur en 13.00-16.00 uur door de MP3-instructeur van Piaggio laten voorlichten over de driewielige motorscooters van Piaggio. Bovendien zal hij hen ook een korte instructie geven over het rijden op de MP3 LT. 

Adres: