Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in taxonomy_menu_trails_init() (regel 102 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3190 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 127 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/home2/s/scooterweb/public_html/includes/common.inc).

Een tweetal op een scooter is gisteravond gewond geraak

Nieuws
Datum: 
22 sep 2013 - 17:30

Volgens getuigen reed de Vespa over het fietspad langs de Wibautstraat en kreeg de scooter geen voorrang van een auto die van de Wibautstraat naar de Tweede Oosterparkstraat af wilde slaan.

De bestuurder van de scooter schrok en probeerde de afslaande auto te ontwijken. Daarbij reed hij op de stoep tegen een paal. Zelf liep hij schaafwonden op aan zijn handen en in zijn gezicht, maar hij kon ter plaatse behandeld worden door ambulancepersoneel. De vrouw achterop de scooter raakte echter dusdanig gewond dat ze naar het ziekenhuis moest.

'De betrokken auto is wel even gestopt en de bijrijder stapte uit om te kijken waarna de bijrijder weer instapte en de auto door reed zonder de gegevens achter te laten. Een deel van het kenteken werd door getuigen genoteerd en aan de politie doorgegeven', laat een ooggetuige weten.